Bestrating De Meenthof Kortenhoef opgeleverd

17 november 2019
Bestrating De Meenthof Kortenhoef opgeleverd

Dit weekend is het zover. Het werk is klaar

Vanaf 23 september is er hard gewerkt om een nieuwe bestrating in het winkelcentrum De Meenthof in Kortenhoef aan te brengen. Het was na 22 jaar hard nodig. De gele tegels waren vies en niet meer op kleur te krijgen. De gemeente Wijde Meren wilde dat er nu nieuwe bestrating kwam. Vele bezoekers en ondernemers zijn zeer tevreden. Natuurlijk was er enig overlast van de werkzaamheden, maar der stratenmakers hebben dit tot een minimum beperkt. Het ziet er geweldig uit. Nieuwe plantenbakken in het centrum, nieuwe banken en nieuwe prullenbaken, kortom, alles nieuw. Ook nieuw is de rookvrije zone in het centrum. De fietseilanden in het centrum beginnen voor de fietsers al te wennen. Geen fietsen meer tegen de etalageruiten.

De centrale plantenbak is beplant met planten die relateren het meisje met de ganzen. Dus de waterkant, Een prachtig succes.

NIeuw van Adviesburo Alma is de invoerring van de reclamestrook in winkelgebieden. Dit is een strook waar iedere ondernemer zijn artikelen kan uitstallen, maar wel achter de gele streep. Er is een breedte van 1.40  centimeter gereserveerd voor dit doel. Zie de fotoreportage in deze website onder ondernemen.

Ik wens de ondernemers in de Meenthof goede zaken toe.