Informatiewagen/Reserveringen

Informatie voor veilig wonen en veilig ondernemen.

Informatiewagen

Adviesburo Alma Midden Nederland heeft sinds 18 mei 2017 een informatiewagen operationeel om inwoners voorlichting te geven over het Politiekeurmerk Veilig Wonen, Keurmerk Veilig Ondernemen en over Senioren en Veiligheid. De wagen is inzetbaar in buurten, bij winkelcentra, op braderieën en op andere locaties. Klik op de foto voor een vergroting.

De wagen is voorzien van een videoscherm, brochures en veel voorbeelden van goedgekeurd hang- en sluitwerk. Er is een 220 V aansluiting, een 12 V inrichting (accu's).

Vraag naar de brochure van de informatiewagen en haar inhoud.

Lezingen

Mocht u een lezing willen hebben van de adviseur van Adviesburo Alma MN over Politiekeurmerk Veilig Wonen, Keurmerk Veilig Ondernemen of Senioren en Veiligheid dan kunt u dit ook aangeven via het aanvraagformulier.

Beschikbaarheid?

Bekijk eerst de reserveringdata voor de informatiewagen en de reeds geboekte data van lezingen. Is u gewenste datum nog niet ingevuld, maak gebruik van het aanvraagformulier.

Informatiewagen gebruiken met of zonder adviseur?

Dat is mogelijk indien u verstand heeft van of betrokken bent bij het proces/product Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). 

Aanvraagformulier