Informatiewagen PKVW heeft nieuwe uitstraling

1 oktober 2019
informatiewagen-pkvw-heeft-nieuwe-uitstraling

Het gaat goed met de inzet van de informatiewagen Politiekeurmerk Veilig Wonen van Adviesburo Alma Midden Nederland. Eerst kwamen de verzoeken voor inzet met name uit Midden Nederland, maar we gaan nu de grenzen over.

Plaatsen als Elst, Steenbergen, Voorschoten, Emmeloord en Wageningen zijn al bezocht maar ook verzoeken vanuit Heerlen, Arnhem, Wassenaar en Gronigen kwamen binnen. Reden om de aanhangwagen te voorzien van een windvanger aan de voorzijde opdat de auto het wat makkelijker kon meetrekken op deze langere afstanden. De firma Tukker uit Hilversum maakte naar aanleiding van mijn houten model een metalen windvanger en deze werd aan de voorzijde van de aanhanger vastgezet. Resultaat een verhoging van de snelheid met 35 km/u tijdens het rijden. We blijven natuurlijk op de 90 km/u staan maar het gaat wat soepeler, prettig voor de auto. Op het witte vlak een mooie print laten plakken door de firma Konnex uit Naarden.

Foto is gemaakt in de nieuwbouwwijk van Eemnes, de Zuidpolder. Ik wilde op de foto huizen, een weg, een sloot en een bruggetje in beeld hebben en zie daar.

Zie voor de inzet van de informatiewagen mijn website onder informatiewagen/reserveringen.