PKVW adviseur weer in de startblokken.

12 juni 2021
PKVW adviseur weer in de startblokken.

Het roer gaat om in Nederland. We mogen weer veel meer maar let op, dit geeft anderen met kwade bedoelingen ook de ruimte om -hun- werk voort te zetten.

Gaat u op vakantie in buitenland of in eigen land voorkom dat er ingebroken wordt. Natuurlijk heeft menig woning glas en dat kan kapot. Een tegel of siersteen in de tuin ligt voor het grijpen maar hoe minder lawaai hoe beter.Laat uw woning met goede sloten achter en zorg ervoor dat uw woning de uitstraling heeft van uw dagelijks leven. Dus geen gordijnen de hele dag dicht, buitenlamp branden, kamerplanten tijdelijk in de voortuin zetten voor een druppel water en zoals nog steeds gebeurd, post hangt uit de brievenbus of is zichtbaar achter de voordeur via een onderraam. Zoek een goede oppas voor uw woning.

Over lawaai gesproken, we gaan de weken van voetbal in en dat is vaak niet geruisloos. Als u in of op straat of bij anderen in huis naar de wedstrijden kijkt, zorg dat u woning op slot zit. En nu niet zeggen bij mij of ons in de straat gebeurd het niet, een inbraak kan overal plaats vinden En hoe mooi is het om via een achterpaatje naar uw niet afgesloten keukendeur te gaan, terwijl u voor het huis staat te juigen. Voorkom een kater na een inbraak.

Maakt het ze niet te makkelijk is het advies van het CCV, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

Ik wens u een mooie vakantie en mooie wedstrijden toe.

Adviseur Politiekeurmerk Veilig Wonen