Senioren en Veiligheid

Alma Adviesburo MN maakt zich al jaren sterk voor de veiligheid van senioren

Senioren en Veiligheid logoSenioren vormen een belangrijke doelgroep als het gaat om veiligheid. Tegenwoordig wonen ouderen steeds langer zelfstandig. Voor hen, maar ook voor senioren die in een verzorgingshuis wonen, verzorgt Adviesburo Alma MN regelmatig lezingen waarin we advies over veiligheid geven. De lezingen vinden plaats in verzorgingshuizen en buurthuizen. 

Themamiddag

Deze themamiddag is niet alleen leerzaam, maar vaak ook een leuk uitje. Via het scherm krijgen de aanwezigen tips over veiligheid. Denk hierbij aan omgaan met internet, administratieve handelingen, geld pinnen, zakkenrollen, babbeltrucs, verkeersdeelname, veilige handelingen in huis en allerlei aanverwante zaken. Onder het genot van een kopje koffie of thee -en natuurlijk een koekje erbij- nemen velen deel aan deze gezellige themamiddagen.

Na afloop krijgt men een brochure over senioren en veiligheid mee om het thuis nog eens na te lezen. De lezingen zijn altijd actueel en daardoor zeer de moeite waard.

Ik adviseer u graag...

In de regio Midden-Nederland (o.a. Gooi en Vechtstreek) is Maarten van Weel van Adviesburo Alma MN. zelfstandig adviseur voor het KVO, PKVW en "Senioren en Veiligheid". Hij heeft reeds vijftien jaar ervaring.

Neem contact op