Stratenmakers en medewerkers Hendrikse-Wegenbouw Soest

8 november 2019
stratenmakers-en-medewerkers-hendrikse-wegenbouw-soest

Op 23 september 2019 ging in het winkelcentrum De Meenthof de eerste tegel uit de grond. Wethouder De Kloet en Mariette Steenvoorden (van Lobelia bloemen) verichtten deze klus, tevens de start van een grote renovatie.

Nu 7 november 2019  is het eind van de bestrating in zicht. In het gehele centrum is met de hand vele klinkers gelegd in motief (hagelslag) en in de reclamestrook. Een strook langs de gevels van de winkels waarop de winkeliers hun waar kunnen plaatsen. Denk aan reclameborden, rekken met kleding, rekken met planten,manden met klein spul etc. Er is heel hard gewerkt. Het bestuur van de ondernemers vereniging De Meenthof wilde alle mensen die de klus geklaard hebben in het zonnetje zetten.

Als je een project start moet je het ook netjes afsluiten. Bij chinees restaurant Dynasty was een bijeenkomst met gebak, thee en een bijzonder petit four, gemaakt door bakker Jeroen. De voorzitter van de OV De Meenthof, wethouder Jan Jaap de Kloet en Maarten van Weel van Adviesburo Alma ( een van de ontwerpers van de nieuwe bestrating) gaven in een toespraak de complimenten. Maar ook voor de ondernemers die enkele weken een zandbak voor de winkel hadden.

Het ziet er weer keurig uit en de winkeliers zullen veel plezier beleven van deze nieuwe bestrating met nieuwe bomen en bankjes.