Veilig Wonen dag in Ede weer een succes

3 oktober 2018
veilig-wonen-dag-in-ede-weer-een-succes

Iedere twee jaar wordt er door het CCV in Utrecht een Veilig Wonen dag georganiseerd in het kader van Politie Keurmerk Veilig Wonen. Vele standhouders presenteren de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het hang- en sluitwerk, de electronische sloten en wat je al niet kan doen om een inbraak te voorkomen. Ook zijn er workshops in het kader van o.a. veilige woonwijken. Het was een goed bezochte dag. Bezoekers komen uit de veiligheidsbranche, gemeenten, politie en woningcoorperaties. Adviesburo Alma Midden Nederland stond met haar informatiewagen voor de ingang van Hotel Reehorst in Ede, waar deze dag georganiseerd werd. Hotel Reehorst is uitermate geschikt voor evenementen als deze. Veel ruimte en ruime parkeerplaatsen.

De informatiewagen werd door 35 mensen bezocht en velen name de brochure mee mogelijk om de wagen in de toekomst te reserveren. 

Het was een zeer geslaagde dag

Ook directeur van het CCV Patrick van de Brink bracht een bezoek aan de informatiewagen en liet zich voorlichten wat de vele mogelijkheden waren.