Week van de veiligheid eindigt in Hilversum

12 oktober 2019
week-van-de-veiligheid-eindigt-in-hilversum

Maandag 7 oktober gaf Minister Dekker de start voor de Week van de Veiligheid in ons land. Op diverse plaatsen werden actie gehouden voor met name Ondermijning, Cybercrime en Veilig Wonen volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De informatiewagen van Adviesburo Alma Midden Nederland was van dinsdag tot en met zaterdag en route. Eerste dinsdag 8 oktober bij het winkelcentrum Riebeeck in Hilversum, woensdag 9 oktober in Amersfoort en donderdag 10 oktober in Weesp bij het winkelcentrum Hogewey. Vrijdag 11 oktober stond de wagen de gehele dag in Landsmeer op de markt en zaterdag 12 oktober volgde voor deze week het sluitstuk in Hilversum op de markt.

Het was een buitengewoon natte week. Nagenoeg de hele periode de fijne mieser en af en toe een flinke bui. Dankzij de grote klep aan de wagen stonden wij nog redelijk droog. Dat konden de gebruikte vlaggen en beachflags niet zeggen. Doorweekt en dus iedere avond drogen en weer in gebruik nemen. 

Velen bezochten ondanks het slecht weer de informatiewagen en kregen advies mee om een inbraak te voorkomen door het hang- en sluitwerk van de woning te verbeteren.OOK was er aandacht voor de babbeltruc.

Goed afsluiten houdt de inbreker buiten.